Frågelådan-Fråga vad du vill!

Det finns säkert saker du har funderat på angående tro, kristendom, kyrkan, församlingen, Gud, Jesus, bönen, bibeln eller något annat i den stilen. Nu har du din chans att fråga och svaren får du under skriban, men senast på lägret. Alltså fråga precis vad vill. Ni kan också tillsammans med föräldrarna / föräldern fundera på frågorna.

Din uppgift är att komma på 3-5 frågor, minst 3 st.

Du kan skicka blanketten när du fyllt i minst 3 frågor, resten är frivilliga.

Ditt namn behöver vi bara för att veta vem som gjort uppgiften, annars behandlas uppgiften anonymt. Vi kommer inte att säga vem som ställt frågan.

Tusen tack, det här blir spännande!

Frågelådan

Svara på frågorna nedan.

Att lägga till bilagan misslyckades. Vänligen kontrollera att du har fyllt i alla fält.
Det här fältet är obligatoriskt.

Dataskydd

Om personuppgifter samlas in på blanketten beaktas EU:s allmänna dataskyddsförordning. Personuppgifter för en person som är under 13 år får endast uppges av vårdnadshavaren. Dataskyddsbeskrivningen nås via en länk som finns i webbsidans sidfot.