After school i Haddom

ti 24.10 kl. 12.00 - kl. 16.00

Haddom skolans matsal

En eftermiddagsklubb för skolbarnen när skoldagen är slut.

After school är församlingens eftermiddags klubb som riktar sig till skolbarn. Klubben är tänkt för de barn som inte vill eller kan vistas ensamma hemma efter skolan.

Under eftermiddagen kan barnen göra läxor,  pyssla, rita, leka, umgås med sina vänner eller bygga med legon. För att orka med allt detta serveras det ett mellanmål. Vi avslutar klubben med en andakt och utevistelse.

on 22.8 kl. 18.00

Sensommarsamling i Prästgården

Vi har sensommarsamling i Prästgården.

Barnens kyrkäventyr och 4-åringarnas födelsedagsfest

Vi gör ett spännande äventyr i vår hemkyrka och firar 4-åringarnas födelsedagsfest. Alla 4-åringar får en personlig inbjudan till äventyret och festen.

KYRKÄVENTYR

Vad finns innanför den stora dörren till husetsom kallas kyrka? Är där kallt och mörkt kanske? Eller finns där fladdermöss och råttor? För att få svar och uppleva vad som finns inne i kyrkan är det dags att komma på ett Kyrkäventyr.